Suppletie

Als Energetisch Therapeut en voedingscoach werk ik vanuit een holistische visie. Daarbij is een volwaardige voeding de basis. Door verschraling van ons voedsel, adviseer ik regelmatig een aanvulling met Pro-Vital® supplementen uit bijvoorbeeld de categorie vitaminen.

Inmiddels komen cliënten zelf met vragen over gebruik van suppletie. Vaak kan ik ze direct helpen door mijn brede kennis van het Pro-Vital® assortiment. En weet ik geen antwoord? Dan is er een korte lijn naar één van de product experts en komt er een goed en professioneel advies, waarmee de cliënt geholpen wordt.

Momenteel is er nog geen fysiek verkooppunt bij mij in Franeker, maar als gezondheidsprofessional bestel ik de supplementen. De bestel- en bezorgservice van Pro-Vital® is uitstekend. Binnen 1 á 2 dagen na bestelling is het supplement, zorgvuldig verpakt bij mij op de praktijk of bij mijn cliënten thuis. Wat ook prettig is, is dat er een mogelijkheid is om cliënten een sample mee te geven.

De producten die in de praktijk veel besteld worden, zijn Vitamines C-750 Supra en Vitamine D3 50µg Supra. Ook Immuun Support, LongaSem, Lactoferrin Supra, en Curcumin Detox geven mijn cliënten de nodige ondersteuning. Kijk voor een volledig overzicht van de Pro-Vital® producten op de website www.pro-vital.nl Heb je vragen, stuur me gerust een bericht of een email.

Pro-Vital® is voor mij een betrouwbare partner in het ondersteunen van mijn cliënten om ze terug te brengen naar de krachtigste versie van zichzelf.