Pro-Vital®

Als Energetisch Therapeut werk ik vanuit een holistische visie. Daarbij is een volwaardige voeding de basis. Door verschraling van ons voedsel, adviseer ik regelmatig een aanvulling met Pro-Vital® door middel van voedingssupplementen.

Inmiddels komen cliënten zelf met vragen over het gebruik van supplementen en aanvullende vitamines. Vaak kan ik ze direct helpen door mijn brede kennis en ervaring met het Pro-Vital® assortiment. Indien er meerdere medicijnen door jou gebruikt worden, is er een korte lijn naar de product experts. Dit om contra-indicatie te voorkomen.

De producten worden voor jou, door mij, bij Pro-Vital® besteld. Je ontvangt van hen dan een factuur, en na betaling ervan ontvang je binnen 1 á 2 dagen je bestelling. Deze worden direct vanuit de leverancier geleverd, wat waarborgt dat je altijd de laatste productiefase van het supplement in huis hebt.

De producten die in de praktijk veel besteld worden, zijn Vitamines C-750 Supra en Vitamine D3 50µg Supra. Ook Immuun Support, LongaSem, Lactoferrin Supra, en Curcumin Detox Kijk voor een volledig overzicht van de Pro-Vital® producten op www.pro-vital.nl Heb je vragen, stuur me gerust een bericht of een email.

Pro-Vital® is voor mij een betrouwbare partner in het ondersteunen van mijn cliënten om ze terug te brengen naar de krachtigste versie van zichzelf.