Training Gronden

Herken je de volgende situaties in je leven;

  • Heb je regelmatig het gevoel dat je geen verbinding meer hebt met jezelf en wat er om je heen gebeurt. Dat alles lijkt te gebeuren en je er geen invloed meer op uit kunt oefenen.
  • Jouw concentratie vermogen kort is en er een onbestemd onrustig gevoel in je zit?
  • Je het gevoel hebt je moeilijk staande te kunnen houden in deze onrustige tijd?
  • Of ben je altijd al nieuwsgierig geweest hoe energie in- en om je heen werkt?

Kom dan, of vraag, naar de volgende Training Gronden.

In kleine groepjes en in een rustige omgeving leer ik je hoe je weer verbinding kunt maken met jezelf en de wereld om je heen.

Als je goed gegrond bent, ben je in staat om jezelf beter af te sluiten voor de gevoelens en energie van anderen en kun je jou eigen energie beter ‘beheren’. Hierdoor verbeterd onder andere je concentratievermogen en ervaar je meer rust.

Door middel van eenvoudige technieken ga je ervaren wat ‘gegrond’ zijn betekend voor dat moment, en in je dagelijkse leven.

De training wordt aangeboden in 5 bijeenkomsten. Na de eerste training kun je het geleerde al gaan toepassen in je dagelijks leven.

Overige informatie:

Vraag naar de kosten. Dat bedrag is dan inclusief 21% BTW en komt niet in aanmerking voor vergoeding van de Zorgverzekeraar.

Daarnaast is er vanaf mei 2017 een terugkeer trainingsavond/Meditatie Gronden gestart. Heb je de training volledig gevolgd, stuur dan een mail naar info@innerenergy.nl,  dan krijg je bericht van de volgende meditatie momenten. Hierin nemen we het geleerde door en doen een krachtige grondingsoefening. Deze  avond zal voorlopig 1x per maand plaatsvinden. Bij voldoende vraag kan dit uitgebreid worden.

De kosten hiervoor zijn € 15,00 incl. 21% BTW.

Voor aanmelden of meer informatie mail naar info@innerenergy.nl of gebruik het contactformulier.