Training Gronden

HELAAS, de WORKSHOP ‘GRONDEN’ op donderdag 22 maart bij De Bestemming in Sneek wordt AFGELAST

In april start er WEL een nieuwe

Heb je regelmatig het gevoel dat je geen verbinding meer hebt met jezelf en wat er om je heen gebeurt. Dat alles lijkt te gebeuren en je er geen invloed meer op uit kunt oefenen. Jouw concentratie vermogen kort is en er een onbestemd onrustig gevoel in je zit?
Of ben je altijd al nieuwsgierig geweest hoe energie in en om je heen werkt?

Kom dan naar de Training ‘Gronden’.

In kleine groepjes en in een rustige omgeving leer ik je hoe je weer verbinding kunt maken met jezelf en de wereld om je heen.

Als je goed gegrond bent, ben je in staat om jezelf beter af te sluiten voor de gevoelens en energie van anderen en kun je jou eigen energie beter ‘beheren’. Hierdoor verbeterd onder andere je concentratievermogen en ervaar je meer rust.

Door middel van eenvoudige technieken ga je ervaren wat ‘gegrond’ zijn betekend voor dat moment, en in je dagelijkse leven.

De training wordt aangeboden in 5 bijeenkomsten. Na de eerste training kun je het geleerde al gaan toepassen in je dagelijks leven.

Overige informatie:
De trainingsdata worden definitief bekend gemaakt BEGIN APRIL. Het 1e trainings moment zal 2e week van  april plaatsvinden.

Tijd: Nader te bepalen

Kosten training (5 ochtenden/avonden): 75 euro incl. kopje thee na de training en oefeningen om in het dagelijks leven te gebruiken. Dit bedrag is inclusief 21% BTW en komt niet in aanmerking voor vergoeding van de Zorgverzekeraar.

Daarnaast is er vanaf mei 2017 een terugkeer trainingsavond/Meditatie Gronden gestart. Heb je de training volledig gevolgd, dan krijg je automatisch bericht van de volgende meditatie momenten. Hierin nemen we het geleerde door en doen een krachtige grondingsoefening. Deze  avond zal voorlopig 1x per maand plaatsvinden. Bij voldoende vraag kan dit uitgebreid worden. De kosten hiervoor zijn € 12.50 incl. 21% BTW. Stuur een mail voor de data van de volgende Meditatie Gronden.

Voor aanmelden of meer informatie mail naar info@innerenergy.nl of gebruik het contactformulier.